Mohlo by se vám také líbit:

3 komentář

  1. Dobry den,
    Dekuji, za to, ze jste tak uzasna a uzasny vysilac. Ziju v Anglii, nedovolili mi vycestovat, a to po rakovine mam mit check up kazdych 6 mesicu. Nevadi, se lecim sama. Ted si hlavne preji pomoci Cesku vydobit stat zpet, a pomoci rodicum navrati majetek, Co Jim byl rozkraden a vymazan z registru nemovitosti.
    Dekuji za Vasi maximalni podporu.
    Verim, ze po obnoveni noveho pasu, na ktery non British obcan musi cekat 12 tydnu, se mi podari se s vami spojit osobne.
    Ted procitam listiny a verim v lepsi zitrky a posilam srdecne pozdravy.
    Vas novy legitimni veritel CsFR
    Eva Koutova

    1. Abyste věděla, jsou občané, kteří této záležitosti: vrácení moci lidu, věnují vážnou pozornost! Mně samému se odehrálo tolik bezpráví, že budu důsledně hnát vlastizrádce a zločince na lidu ČSR k zodpovědnosti! Už jsem Ministerstvu vnitra a justici předal oznámení s prohlášením, že beru právo do svých rukou dle § 14 OZ (občan. zákoníku) s vědomím, že nejde o zástup úřadu dle trest, zákona! Jsem též LV ČR. A toto bude satisfakcí i pro mou „odešlou“ partnerku, kterou firma ČR v mých trest. oznámeních nechce řešit !! Brzy vyzvu tyto instituce k odchodu ze svých drze placených míst, nejsou jich hodny a musí se za vše zodpovídat !! AJB.

  2. Abyste věděla, jsou občané, kteří této záležitosti: vrácení moci lidu, věnují vážnou pozornost! Mně samému se odehrálo tolik bezpráví, že budu důsledně hnát vlastizrádce a zločince na lidu ČSR k zodpovědnosti! Už jsem Ministerstvu vnitra a justici předal oznámení s prohlášením, že beru právo do svých rukou dle § 14 OZ (občan. zákoníku) s vědomím, že nejde o zástup úřadu dle trest, zákona! Jsem též LV ČR. A toto bude satisfakcí i pro mou „odešlou“ partnerku, kterou firma ČR v mých trest. oznámeních nechce řešit !! Brzy vyzvu tyto instituce k odchodu ze svých drze placených míst, nejsou jich hodny a musí se za vše zodpovídat !! AJB.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *