TADY MÁTE DŮKAZY NEOPRÁVNĚNÝCH ZÁSAHŮ VLASTIZRÁDCŮ DO MEZINÁRODNÍHO REGISTRU OSOB, A TEDY I NEPLATNOSTI VOLEB V ROCE 2017 A TÍM PÁDEM I V ROCE 2021 !!!

Jak mohlo dojít ke změně z Macháčka z Michalcovy 700 v Kostelci nad Orlicí, na Macháčka z Mírové 1537 v Rychnově nad Kněžnou, a dnes je veden neoprávněně v registru obyvatelstva a v mezinárodním registru osob jako Macháček z Havlíčkovy 136 z Rychnova nad Kněžnou !!!?

NYNÍ BYL MACHÁČEK UZNÁN JAK NĚMECKÝMI, TAK I ŠVÝCARSKÝMI SOUDY A INSTITUCEMI JAKO MACHÁČEK Z MICHALCOVY 700 Z KOSTELCE NAD ORLICÍ, KTERÉMU JEHO DLUŽNÍCI NEMOHLI OD 15.10.1996 ZMĚNIT ADRESU TRVALÉHO POBYTU, A DOKONCE JI UZNAL I ÚŘAD PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ !!!

NA MACHÁČKA Z JAKÉ ADRESY, BYLY LETOS VYDÁNY VOLEBNÍ LÍSTKY !!!? JEDNÁ SE O RYZÍ VOLEBNÍ PODVOD MINISTERSTVA VNITRA A STÁTNÍ VOLEBNÍ KOMISE !!! KAMPAK SE NÁM PODĚL TEN KLUK HAMÁČKŮ, ABY VEŘEJNĚ VYSVĚLIL, ŽE MÁME V ČESKÉ REPUBLICE TOLIK MACHÁČKŮ SE STEJNÝMI RODNÝMI ČÍSLY, SE STEJNÝMI RODIČI, SE STEJNÝMI DATY NAROZENÍ, ALE ROZDÍLNÝMI ADRESAMI !!!?

Ono se dá stavět na nezákonnosti celá dlouhá léta? Jsou takové volby legitimní, když se v České republice kradou identity a vyrábějí se fantomové a černé duše, aby volby alespoň vypadaly jako legitimní !!!? Jakmile v tom Nejvyšší soud neudělá pořádek, a nevysloví neplatnost voleb, zašleme důkazy neplatnosti voleb také německým médiím, jako je ZDF nebo Süddeutsche Zeitung !!! Je to mezinárodní ostuda, o které v minulosti mluvil i JUDr. Tomáš Sokol, když se seznámil s kauzou legitimních věřitelů ČR !!!

Kouzla škůdců s ukradenou identitou LVČR

Mohlo by se vám také líbit:

2 komentář

  1. Dobrý den, měl jsem doma dnes moji dceru podnikatelku . Když jsem zavedl řeč na LVČR, a lehce jsem zavadil o jejich svatbu přibližně pět let starou a tedy smlouvu pravděpodobně neplatnou, docela jsem narazil na nepochopení, pochopitelně. Nejsem si jist zda jsem správě pochopil videa panī. Srbové. A taky nevím zda to sem patří.

  2. Odpovídám panu Kalouskovi, ale jen z hlediska laika – „Jestli vše dobře chápu, tak od 5.5.1998 nemá vláda žádné kompetence (od pana prezidenta směrem dolů) a jsou-li neplatné volby v roce 2017 i v roce 2021, potom zřejmě (mohu se mýlit) bude i sňatek Tvé dcery NEPLATNÝ“ !?! (Známe se již dlouho a proto tykání) čauky Helík

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *