Tento novinový článek z MF Dnes ze dne 16.9.2010 není úplně přesný, protože se v něm samozřejmě nepíše, že jsem byl zadržen v ČR bez jakéhokoliv právního důvodu, a byl mi sdělen neoprávněně zákaz vycestování, který nikdy nebyl pro svou nezákonnost zrušen, protože je to další odpovědnostní titul.

Nepíše se v něm, že moje matka byla diabetička, která byla donucena mým bratrem a jeho družkou podepsat absolutně neplatnou darovací smlouvu, což zaplatila životem. Zemřela na hypoglykémii tři měsíce poté !!!

Pak se v něm nepíše také o tom, že řízení, vedené Okresním soudem v Rychnově nad Kněžnou, o „odškodné“, nemělo se zákonným nárokem na náhradu škody nic společného, a bylo nelegitimní, protože v něm rozhodoval jeden z orgánů činných v trestním řízení, který sám škody způsobil !!! On snad škůdce může rozhodovat o tom, jaké škody vám způsobil? Peníze, které jsem obdržel, byly jen uznáním dluhu na zákonném nároku na náhradu škody, a navíc mi byly vlastizrádci zase všechny ukradeny, včetně mého bytu, všech důležitých listin a důkazů !!!

Celý můj příběh provázelo mnoho podezřelých úmrtí, která nebyla nikdy vyšetřována !!! V článku se nepíše ani o tom, že mi bylo vlastizrádci znemožněno zobchodování patentu, protože byl přihlášen na administrativně neexistující osobu.

Vlastizrádci mi dluží v současné době jen na škodách na ušlém zisku cca 4,5 miliardy Kč, ale na škodách na patentu jsou to miliardy EURO !!!

Na začátku mi nešlo o peníze, ale o návrat do Německa za prací !!! Vlastizrádci svou zákonnou povinnost nesplnili úmyslně, aby v ČR udrželi nedostatek kompetencí na straně ČR !!! Ten je chránil a chrání před trestní a hmotnou odpovědností až do doby, než bude obnoven právní stát !!!

Protože jsem byl pro vlastizrádce nebezpečný, rozhodli se mě zlikvidovat. Proto jsem musel požádat Němce o ochranu před mými dlužníky.

Jako neztotožnitelný občan nemáte právo na spravedlivý proces, nemáte právo mít jakékoliv alibi, nemáte právo na sebemenší obranu proti těm, kteří vládnou nezákonnou mocí !!!

Nyní jsou však všechny orgány veřejné moci v pozici škůdců, a legitimní věřitelé ČR jsou v pozici poškozených !!! Protože činnost škůdců nezastřešuje stát, odpovídají za jejich činnost pojišťovny !!! V minulosti jsme jednali s pojišťovnami Kooperativa, Generali, ČSOB, ČP, ČPP a Slavia, ale ty zařídily, aby všechny listinné důkazy o jejich odpovědnosti za pojistníky, zmizely ze světa i s jejich společným věřitelem !!! Můj byt na Mírové 1537 v Rychnově nad Kněžnou vykradl nějaký Bohumil Brychta, vydávající se za exekutora, spolu s rychnovskými fízly a paní Janou Volfovou, za svobodna Královou, kterou můžete potkat na pracovním úřadě v Rychnově nad Kněžnou. Z mého bytu byly ukradeny i podílové listy mých společníků. Nedlouho před krádeží jsem zjistil, že mám v sousední garsonce konspirační byt estébáků !!! Nyní se jako poškození obrátíme na pojišťovny s náhradami škod na straně LVČR !!!

Mohlo by se vám také líbit:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *